33 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeni Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Koronavirüsün varlığından şüphe duyan fitness konusunda sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan 33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Stuzhuk, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurduktan kısa süre sonra yaşamını yitirdi.

Ukrayna'da yaşayan sosyal medya fenomeni Stuzhuk, 3 gün önce 1.1 milyon takipçili sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuş, koronavirüsün varlığına daha önce inanmadığını fakat yaşadığı acının tarif edilemez olduğunu söylemişti.

Türkiye tatilinde bir gece nefes darlığı ve öksürükle uyandığını, ülkesine döndükten sonra yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirten sosyal medya ünlüsü, kendim yakalanana kadar koronavirüsün var olduğunu düşünmüyordum" ifadelerinim kullanmıştı.  

Stuzhuk'un eşi bir gün sonra 3 çocuklarının da içinde yer aldığı bir fotoğraf paylaşarak sosyal medya fenomeninin hayatını kaybettiğini duyurdu. 25 yaşındaki Sofia, "hayatımın geri kalanı boyunca, 3 çocuğumuz için minnettar olacağım. Paha biçilmez deneyim için ve seninleyken olan ben için" notunu paylaştı.

Coronavirüs Haberleri