İnci Taneleri’nde şok gelişme! Ademin kızı Nehir açığa çıktı

İnci Taneleri dizisinin yeni bölümde neler olacak? Nehir'i kim oynayacak? İşte cevabı...

İnci Taneleri’nde şok gelişme! Ademin kızı Nehir açığa çıktı

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinde heyecan dolu yeni gelişmeler yaşanıyor. Diziye yeni katılan başarılı oyuncu Sera Kutlubey, Azem karakterinin kızı Nehir rolüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Dizinin bu yeni bölümünde Azem, hapishaneden çıktığı günden itibaren ailesini yeniden bir araya getirmeye çalışıyor. Daha önce oğlu için çabalayan Azem, şimdi de kızı Nehir'i bulmak için yoğun bir arayış içinde. Nehir rolü için titiz bir oyuncu seçimi süreci yaşandı ve sonunda Sera Kutlubey bu karakteri canlandırmak üzere seçildi.

inci taneleri

Yeni bölüm fragmanında ilk kez izleyicilerle buluşan Sera Kutlubey, dizinin izleyicileri arasında heyecan ve merak uyandırdı. Mayıs ayının sonunda sezon finali yapması planlanan dizinin kadrosuna, Kutlubey’in yanı sıra Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan da katılıyor.

İnci Taneleri, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Nehir karakterinin hikâyede nasıl bir rol oynayacağı ve Azem'in ailesini bir araya getirme çabalarının nasıl sonuçlanacağı, yeni bölümlerle ortaya çıkacak.