39 bin TL maaşla kamu personeli olabilirsiniz! Şartlara göre başvurular açıldı

Memur olmak isteyenlere büyük müjde! 38.893 TL Maaşla memur alımı yapılacak.

39 bin TL maaşla kamu personeli olabilirsiniz! Şartlara göre başvurular açıldı

Kamuya kadrolu 8. derece memur personel alımı için başvurular devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), kamu personeli alımı kapsamında, 2022 veya 2023 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına dayalı olarak 20 Uzman Yardımcısı, 20 Uzman Hukukçu Yardımcısı ve 10 Bilişim Uzman Yardımcısı kadrosu için personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kamuya Kadrolu 8. Derece Memur Alımı Başvuru Şartları

Başvuru yapmak isteyen adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen koşulları taşıması gerekiyor. Bunlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak ve KPSS'den en az 75 puan almış olmak yer alıyor. Uzman Yardımcısı pozisyonu için maaş miktarı 38.893 TL olarak belirtildi.

39 bin TL maaşla kamu personeli olabilirsiniz! Şartlara göre başvurular açıldı

Hangi Alanlarda Memur Alımı Yapılacak?

Uzman Yardımcısı pozisyonuna başvuru için ilgili bölümler şunlar:

Bankacılık ve Sigortacılık, Turizm İşletmeciliği ve Bilişim Bilimleri, Uygulamalı Bilimler ve diğer ilgili disiplinler. Hukuk fakültesi mezunları ise Uzman Hukukçu Yardımcısı pozisyonu için başvuru yapabilir. Bilişim Uzman Yardımcısı kadrosu için, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği gibi mühendislik alanlarından mezun olmak gerekiyor.

Başvurular, Sermaye Piyasası Kurulu'nun resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabiliyor. Başvuru süresi 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam ediyor. Adayların, başvurularını belirtilen süre içinde tamamlaması ve başvuru sürecine uygun belgeleri ibraz etmeleri gerekiyor.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), personel alımı için başvuruları kabul ederken, başvuruların online yapılması süreci hızlandıracak ve daha geniş bir aday kitlesine ulaşılmasını sağlayacak.