ING hesabı olan DİKKAT! 375 TL bonus hediye ediliyor

ING'den yapılan açıklamada, ay sonuna kadar sürecek olan bonus kampanyası hakkında detaylara yer verildi. ING müşterileriyle yeni müşteriler, çeşitli sektörlerdeki alışverişlerde ne gibi indirim ve bonusların mevcut olduğunu merak ediyor. İşte, ING kampanyası hakkında detaylı bilgiler..

ING hesabı olan DİKKAT! 375 TL bonus hediye ediliyor

ING, önceki aylarda olduğu gibi bu ay da güncel fırsatlar hakkında da bilgi veriyor. Bu kapsamda ING'nin açıklamasında, 1 Nisan'da başlayıp 30 Nisan'da sona erecek 375 TL'lik bonus fırsatı ve bu promosyondan kimlerin yararlanabileceğine ilişkin detaylar açıklandı.

ING'den Giyim Kampanyası

ING'den yapılan açıklamaya göre toplamda 375 TL bonus kazanabilirsiniz. Bonus üyesi firmalardan 1-30 Nisan tarihlerinin arasında farklı günlerde 750 TL üzeri harcama yaparak aynı zamanda giyim, aksesuar, kozmetik, çiçek, ayakkabı satın aldığınızda 75 TL olmak kaydıyla toplamda 375 TL tutarında bonus kazanacaklar.

ING hesabı olan DİKKAT! 375 TL bonus hediye ediliyor

Kampanyaya katılım göstermek için harcama yapılmadan önce WIN yazıp 2205 mesaj atmanız gerekmektedir. Fırsata ilişkin ING resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilendirme metnine göre, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Klasik Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Pegasus BolBol Premium Kart, ING bonus kartı kampanyaya dahildir.

Güncel ING kampanyaları Nisan 2024

ING, 30 Nisan'a kadar sürecek olan 375 TL'lik bonus kampanyası hakkında resmi internet sitesinde bilgi verirken, söz konusu fırsatların ötesinde farklı alanlardaki müşterilere satın alma sonrası sunulacak indirim ve bonuslar da merak ediliyor. ING, Nisan ayı başından itibaren belirli tarihlerin arasında geçerli fırsatları düzenli olarak duyuruyor. Bu durumda kampanyalarla ilgili duyurular mayıs ayında da yapılacaktır.