Halkbank promosyon miktarında vites artırdı! Maaşını alma sözü verene dev ödeme!

Mayıs ayının gelişiyle birlikte emekliler güncel promosyon ödemelerini yeniden araştırmaya başladı. Maaşlarının azlığından yakınan ve ay sonunu getiremeyen emekliler için kamu bankaları harekete geçti. Peki Halkbank’ta emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Halkbank güncel emekli promosyonu kampanyası!

Halkbank promosyon miktarında vites artırdı! Maaşını alma sözü verene dev ödeme!

31 Mart yerel seçimlerinden önce her gün birden fazla ilde miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli promosyonlarına yönelik müjdeli bir haber vermişti. Erdoğan’ın duyurusu kapsamında emekli promosyonları kamu bankalarında yükseltilmiş, bu da özel bankalardaki yükselişi tetiklemişti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurusunun ardından Halkbank’ta emekli promosyon ödemeleri yükseldi. Kamu bankalarında yükselen emekli promosyonu özel bankalarda da artış kaydederken Halkbank’ın güncel kampanyası merak edildi. Peki Halkbank emekli promosyonu kaç TL’ye yükseldi? İşte güncel Halkbank emekli promosyonu kampanyası… 

Halkbank

Halkbank emekli promosyonu kampanyası güncellendi! 

Mayıs ayının gelişiyle birlikte emekliler, promosyon ödemelerinin yükselip yükselmediğini araştırmaya başladı. Bu kapsamda en yüksek emekli promosyonu veren banka en çok merak edilen detaylardan biri olurken, kamu bankası Halkbank’tan maaş alanlara müjdeli haber geldi. Alınan bilgilere göre Halkbank, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrası promosyon tutarlarını güncelledi. Güncellenene tutarların ardından Halkbank müşterilerine ne kadar promosyon ödemesi verileceği de netleşti. 

Halkbank güncel emekli promosyonu tutarı 

Maaşını Halkbank’tan alanlar ya da maaşını Halkbank’a taşıyanların faydalanabileceği emekli promosyonu kampanyasında 12 bin liraya varan nakit ödeme de yapılacak. Maaşa göre verilecek olan promosyon tutarları ise şöyle olacak: 

emekli promosyonu

  • Emekli maaşı 10.000 TL olan emeklilere 5.000 TL emekli promosyonu
  • Emekli maaşı 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olan emeklilere 8.000 TL emekli promosyonu
  • 
Emekli maaşı 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olan emeklilere 10.000 TL emekli promosyonu

  • Emekli maaşı 20.000 TL ve üzerinde olan emeklilere 12.000 TL emekli promosyonu 

Halkbank’tan emekli promosyonu nasıl alınır? 

Halkbank’tan emekli promosyonu alabilmenin tek bir şartı bulunmaktadır. Bu şart da bankanın emekli müşterisi olmaktır. Bankanın emekli müşterisi olmak için ise Halkbank şubelerine gitmek ya da müşteri iletişim merkezini aramak yeterli. Bu kapsamda Halkbank’ın emekli maaş müşterisi olanlar ve 3 yıl boyunca emeli maaşını Halkbank’tan çekmeyi taahhüt edenler, 12 bin liraya varan geri ödemesiz emekli promosyonu alacaklar.