Emekliler İçin Altın Fırsat: Başvuranlar 15.000 TL'yi Cebine Koymaya Hazır!

Garanti Bankası, emekliler için sevindirici bir haberle gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamu bankalarının promosyon tutarlarını güncellediğini duyurmasıyla birlikte özel bankalar da harekete geçti. Özellikle emeklileri kendi bünyelerine çekmek isteyen Garanti Bankası, büyük bir adım attı.

Emekliler İçin Altın Fırsat: Başvuranlar 15.000 TL'yi Cebine Koymaya Hazır!

Garanti Bankası Emeklilere Özel Promosyon Detayları

Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, bankaya başvuran emeklilere toplamda 15 bin TL promosyon verilecek. Emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan vatandaşlar, bu promosyondan yararlanabilecekler. Ayrıca, EYT'li olan ve prim borcu bulunanlar da Garanti Bankası'nın avantajlı faizlerle sunulan EYT Prim Borcu Kredisi ile hemen emekli olma fırsatını yakalayabilecekler.

Havale ve EFT İşlemleri Ücretsiz

Emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan vatandaşlar, emekli maaşlarının bağlı olduğu Vadesiz TL hesapları üzerinden Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT/FAST işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecekler.

Başvuru ve Kampanya Süresi

Garanti Bankası'nın promosyon kampanyası 30 Nisan'a kadar devam edecek. Bu tarihe kadar başvuran emekliler, 15 bin TL promosyon ve yan haklarından faydalanabilecekler. Garanti BBVA müşterisi olan ancak emekli maaşını PTT veya başka bir banka aracılığıyla alan emekliler, maaşlarında herhangi bir bloke bulunmuyorsa, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yaparak emekli banka promosyon ödemesi talebinde bulunabilirler.

Garanti Bankası'nın emeklilere özel promosyon kampanyasıyla ilgili daha fazla bilgiye Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz