Elektrik faturası ödeyenlere 250 TL para iadesi! Tek başvuru yeterli olacak

Ev sahibi olan vatandaşlara uyarı ve müjde niteliğinde bir haber geldi. Elektrik faturasını ödeyene 250 TL para iadesi yapılacak.

Elektrik faturası ödeyenlere 250 TL para iadesi! Tek başvuru yeterli olacak

Son zamanlarda elektrik faturalarına gelen zamların ardından faturalar giderek artmış ve zamlanmasıyla beraber de tutarlar katlandıkça katlanmıştı. Milyonlarca elektrik abonesine müjde niteliğinde haber geldi. Mayıs ayı boyunca başvuru yapan kişilere 250 TL nakit para iadesi yapılacak. 

Akbank İle Ödeme Yapana 250 TL Ödeme! 

Akbank kartı ile ödeme yapan vatandaşlara geri ödeme yapılacağı duyuruldu. Akbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında;

fatura

"Axess ile vereceğiniz Enerjisa Otomatik Fatura Ödeme talimatlarınıza 250 TL'ye varan değere kadar chip para kazanabilirsiniz. Mayıs ayında vereceğiniz Enerjisa talimatlarınız için siz de cep telefonununuzun mesaj kısmından FATURAC yazıp 4566'ya mesaj atın. 1 yeni fatura için 50 TL, 2 fatura için 100 TL, 3 fatura için 150 TL, 5 fatura için 250 TL'ye varan chip para kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. 

Kampanyadan faydalanmak için eğer var ise Akbank Axess kartınız veya free kartınızın olması gerekmekte. Kampanya kapsamında bu kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz toplam 5 yeni fatura için 250 TL chip para kazanabilirsiniz.